27 december 2011

MELBOURNE, Australia

Sitter strandad i Melbourne sen klockan 11 i morse. Försöker febrilt få tag på Sara för att få reda på mitt nästa move, men hon jobbar hela dagen och våra mobiler verkar inte komma överens. Började Australien med lunch på Hungry Jacks, frågade efter närmsta wifi och satte mig tillrätta på ett kasino bredvid tågstationen. Efter tre timmar bestämde jag mig för att något måste hända! Jag gick och bytte om, rufsade om håret, kletade på mascara och ett leende och gick och beställde en öl. Ooh, den bitterljuva stämning som uppstår när samma bartender som varit här hela morgonen inte känner igen mig..........

Ett par öl till så kanske jag är redo för lite busking (spela musik på gatan för pengar, inget annat!) för att ta igen slantarna jag spenderat på dem. Men bara kanske. SARA RING MIG.




ps. Jag kommer troligen köpa ett aussie-simkort de närmsta dagarna, så skicka inga dödsviktiga sms till mig för risken finns att jag redan har bytt. Mail är fortfarande välkommet! Lägger självklart upp numret så fort jag kan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar