8 mars 2012

SANUR

Äntligen en ny plats för mig på Bali! Sanur var jag nyfiken på förra gången, och nu bar det av med hela gänget. Jag gillar det starkt, med en vacker sandstrand, massvis med söta pensionärer, marknader, hantverk och god mat. En favorit!

Färden till Sanur blev intressant. Killen garanterade en bil som skulle rymma alla nio, och att alla stora bags skulle få plats på taket. Detta var vad han dök upp med. Som tur var körde Ville och Cornelia bakom på moppe och kontrollerade att inget trillade av...

Och såhär såg det ut på insidan! Fyra bak, fyra i mitten och en lyxlirare i framsätet. I en timme. Beskrivande känsla: svettigt och klaustrofobiskt.

Vi gillar namnet!

Night Market i Sanur!

Världens godaste pannkaka, som gjordes tjock och fluffig med socker, riven cheddarost och kondenserad mjölk på toppen. OMG.

Förväntansfullaaaaa....

Juice gjord på Dragon fruit och ananas! Nyttig tänkte jag. Tills de slängde i en slev med sirap och lite kondenserad mjölk på det med. God var den iaf! Och väldigt, väldigt lila.


På morgonen fanns det en gigantisk frukt- och grönsaksmarknad! Köpte tokiga balifrukter för ingenting och mumsade på hela dagen.



Så är det ju regnperiod. Och då kommer det oväntade skurar ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar