20 mars 2012

Saker jag ska förtära när jag kommer hem

eller 37 orsaker att stanna i Sverige:

Leverpastejsmackor
Oboy
Pågenlimpa
Tunnbröd
Räkfrossa
Bregott
Lösgodis (i mängder)
Marabouchoklad
Sourcream&Onion-chips
Grönsaker med mormors dipp
Svenska lantchips
Riktig spaghetti med köttfärssås
BACON
Knäckebröd
En helt vanlig ostmacka
Mjölk från Skånemejeriet
Russian Earl Grey
Tom&Jerry-kex
Kranvatten
Polkagris
Öl på Gyllene Prag
Ölkorv
Coco Pops
Filmjölk
Pepparkakor
Filmjölk med krossade pepparkakor
Lussekatter
Glögg
Ostbricka med vindruvor
Fiskpinnar med potatismos och ärtor
Lingonsylt
Sallader med fetaost
Halloumiost
Bakpotatis (gärna med julia)
Mikropopcorn
Bearnaisesås
Nypotatis (all potatis)

... och nu blev jag för hungrig för att fortsätta skriva.

Semesterkilon: Inte så populärt.
Komma-hem-kilon: Katastrof.

Men MUMS.

1 kommentar:

  1. Sasha, det börjar kännas nära nu, hur nära? I alle fall har vi det mesta på listan i kyl och skafferi. Vi längtar efter dig och dina historier. Kramkram papa

    SvaraRadera