14 januari 2012

ATG 2012 / Roseville, Sydney

Nej, nu har jag nog hållt er på halster lite väl länge.. tiden går fort när man har roligt och plötsligt insåg jag att jag inte uppdaterat på två veckor. Oops.

Jag och min febriga kropp tog alltså ett 11,5 h tåg till Sydney! Jag hade bunkrat upp för en olidligt tråkig resa med fulladdad dator för film, ordentlig matsäck och senaste numret av Cosmo, men lyckades sova mig igenom precis hela resan. Sjuk, much? Väl i Sydney möttes jag av min favorittocke, PETÅR! En 40 min bilfärd ut i förorten Roseville, och jag hade hamnat på ATG 2012 (Australian Tricking Gathering).  

Let the awesomeness begin!

Nu har jag i två veckor bott i ett litet tvåvåningshus tillsammans med 24 andra (helt på riktigt, vi räknade), sovandes huller om buller på madrasser och bäddsoffor utspridda över vardagsrumsgolvet.

Vi har spenderat dagarna med att sova länge, laga god mat och äta frukost, lunch och middag i sängen, köra till parker och stränder för sol och bad, dricka öl och vin som det vore vatten, må utmärkt dagen efter, plöja igenom hela säsong 1 av Heroes, fylla upp fyra hela rader på biografen med bara vårt gäng, åka på tricking sessions, måla hennatatueringar och happy hands, hoppa trampolin i trädgården, lära mig frontflip och backflip på samma dag and on and on and ON... Vi har helt enkelt bara mått gött.

Eftersom jag inte varit helt duktig på att uppdatera, kommer guldögonblicken här. (Resten hittar ni på facebook!)

The tricker house!


På Dee Why beach blev lyckan stor när vår bil plötsligt blev tilldelade 17 gratisglassar genom fönstret! Vi åt tre var och hade sedan glasskoma på stranden. SÅ värt det.

Favorit-Frenchie på Dee Why!

Vi åkte allihop till Garden Buffet på ett maffigt kasino i stan. 30 dollar och vi åt i timmar. Efter tre tallrikar huvudrätt och lika många efterrätt var jag mätt för fem dagar framåt. GOOOOOTT.

Hyde Park

Äta opp!

Manly

Fun fact: Varenda människa du ser på den här bilden är i vårt gäng. Alla utom två bodde i huset.


När det är fullt i frysen

Mustascher, mustascher! Kolla denna tröjan, Pontus. ALLT är mustascher!


French kissing

Swosch!



ps. pappa och teo, jag vet att ni är lite besvikna över att jag missar australian open, men hostelen kostade från 300 kr natten pga tennisen och jag ville hellre till mina grabbs. hoppas ni kan förlåta mig ;*

1 kommentar:

  1. haha nej va sjuuukt! :D
    Alla underbara människor där:
    Peter, Phil, Sarah, Shell, Jono, Morgan vilken lyx!!

    åhh en massa vänner.. avundsjuk.

    Hälsa gärna!

    / V

    SvaraRadera