10 oktober 2011

GILI TRAWANGAN

antligen kom vi till de makalosa gilioarna!! vitaste sanden och turkosaste havet. forsta dagarna led vi av malariatabletterna och slutade efter fjarde dagen av total slutkordhet. NOT WORTH IT. fick knappt ett enda myggbett eftersom det varit torrperiod + att vinden lag pa. sloseri med pengar och dagar att ma bra pa. efter det var allt amazing! som allt annat pa bali.

pa gili finns inga motorfordon, bara cyklar och hast&vagn. allt var sa TYST jamfort med alla andra stallen, om inte bullrande av trafik sa av enorma vagor som slog mot stranden. vi sov totalt 15h (!!) forsta natten, i totalt beckmorker och tystnad. var som att vakna ur ett ide pa morgonen, vi var helt nollstallda. sa skont. vi fortsatte strandlivet, men borjade dela det med ett gang svenskar! peter, jocke, evelina, och clara&ylva som vi traffade i kuta.


det ska va gott a leva! sahar fordriver vi de flesta dagarna.



promenerade upp till the look out point for att se solen ga ner over balis berg!


basta grabbarna, jocke och peter! och basta hanna, saklart.


vi hittade en bali-teo-look-alike!! saknar dig, du fina <3


dags for island hopping till gili air! tips: kop biljetterna pa hamnkontoret som alla locals. 20-23 000 kostar en biljett. vi blev blasta och betalade 35 000 i ett turistgrejs. men 10 kr ar inte hela varlden :)

2 kommentarer:

  1. coolt han moonwalkar på sista bilden!
    ser löjligt härligt ut alltihop.

    / V

    SvaraRadera
  2. Fy vad allt ser jättehärligt ut! Och vad roligt med Teos look alike ;D Hahaha!

    SvaraRadera