10 oktober 2011

GILI AIR

gili air blev var favoriiit! helt underbar liten o med sa skont relaxed stamning. motte upp ytterligare svenskar som vi traffat i kuta, systrarna alexandra och josefine fran angelholm (som vi hoppas mota upp i nya zeeland senare ocksa!) och hade det SA MYSIGT.


flickigaste myggnatet!


eftermiddagshang i skonaste jumpsuiten.


alex och josse hade varit pa gili air i over tva veckor forra gangen de var dar och hade flera locals som vanner. vi fick folja med pa avskedsmys med dem och drack banana chocolate milkshakes medan vi lyssnade pa deras otroligt duktiga gitarrspelande och sjong med bast vi kunde :)


kopte fotlankar for 8kr stycket och blev annu lite mer bohem chica!


musiken finns overallt! de flesta ar imponerande duktiga pa gitarr, men sangen ar inte lika hundra. det skona ar att varje spelning kanns som ett litet jammande, det spelar ingen roll om laten borjar eller slutar som den ska, om texten inte riktigt stammer eller om nan random vill hoppa in med ett saxofonsolo (som pa bilden nedan!) killen langst till hoger var skonaste liraren och slangde ur sig roliga kommentarer mellan varje lat. "i love you more than spaghetti bolognese!", "buy two, pay for three, oh no! bankrutt!" och envisades med att hela tiden sjunga om en liten mosquito i laten smells like teen spirit..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar