17 september 2011

KUTA BEACH

ANTLIGEN framme! flighten var helt galet lang. 6,5 h till Qatar, 3 h vantan, 8 h till Singapore, 2 h vantan, 3 h till Bali - Denpasar! MEN NU SA. vi slapp gubbarna med uniform som vill bara vaskan, vilket nastan var vart storsta orosmoment infor landning. var stenharda med prutningen pa taxin, men efter 4 nej (och ikladda jeans och langarmat) tog vi forsta basta for 50 000. vi var ratt nojda att bara fa komma fram.

gick efter det tips vi visste att taxibilarna hittade till och ar nu incheckade pa Gora Beach Inn. allt vi sag nar taxin stannade ar en garagenerfart med oppet galler och ett grabbgang som drack ol sittandes pa en trappa bredvid. en surfitalienare rusade fram och borjade gissa land pa oss och tog sedan pa sig rollen som personlig guide pa hotellet! blev medbjudna till en nattklubb med "free food and free drinks!" men sa att vatten och somn var pa var agenda denna lordag. kopte chips och cola och gick istallet och pratade med en trevlig pojk vid namn Dika som berattade lite om hur man kan ta sig till olika stallen.

har ar fullkomligt kaos overallt, och vi misstanker att vi lamnar kuta ratt sa snart for vackrare kvarter!

till vara kunniga lasare:
- hur mycket bor man betala for en taxi till padang padang eller balangang?
- hur tar man sig lattast och snabbast till gili?
- vad ar rimligt pris for det? vi fick erbjudande om 680 000/person t/r fran kuta till pedang bai, med speed boat och tillbaka till kuta vilken dag vi vill! hiss eller diss?


for ovrigt: vi mar bra! ar trotta. varma. och pirriga. imorgon borjar det pa riktigt. PUSS!



















med packningen redo pa knutpunkten! blev avvinkade av pontus och nick!


fin souvenir pa flygplasen i qatar. vi drog slutsatsen att detta ar motsvarigheten till muminkopparna. himla likt marran!

4 kommentarer:

  1. åh jag kommer inte i håg taxipriserna.. kuta-balangan betalade vi nog 80 000 när vi var tre pers och ett ton packning och surfbrädor. Dyrare till padang padang då såklart.. kanske 100-120 000? Tror 680 000 är rätt bra, fick nåt erbjudande om 600 000 när vi var där men det är ju petitesser.. och svar på fråga 2; speed boat är verkligen snabbast, köp åksjuketabletter om du blir sjösjuk lätt. NJUT AV GILI ÖARNA! om du har fett med cash kan jag rekomendera Woodstock homestay på Trawangan. PUSS

    SvaraRadera
  2. Underbart att höra att ni har kommit väl fram. Nu ser vi fram emot bilder! Puss

    SvaraRadera
  3. Momi är lycklig att kunna höra
    från Dig och att allt gått bra.
    Älskar Dig Puss

    SvaraRadera
  4. Inatt räknade jag ut att ni måste ha landat, och se där! Välkomna till ön man alltid längtar tillbaka till! Visst luktade det Bali på flygplatsen? Ibland snackade vi med dem
    Där vi bodde, och fick shyssta priser av typ en chafför. Det löser ni, gör alltid det som känns bäst! Vill vara tillbaka på nernis, oh! Ha det awsome :*:* ps. Ja! Jag är fett avundsjuk!

    SvaraRadera